بدون کافه اتاوا در لیست 50 بهترین میله های کانادا در سال 2024 قرار گرفت


Witek Wojaczek از Bar Ocelli: “ما با 50 برتر در کانادا شروع می کنیم، سپس 50 برتر در آمریکای شمالی، و سپس می بینیم که کجا رشد می کند.”

محتوای مقاله

Ottawa-Gatineau برای سومین بار در هفت سال گذشته از فهرست 50 بهترین بارهای کانادا در سال جاری حذف شد، اما اگر همه چیز برای یک میکسولوژیست برنده جایزه در بازار ByWard به آرامی پیش برود، سال آینده متفاوت خواهد بود.

او گفت: “بدیهی است که هدف تهیه لیست است.” Witek Wojaczek که حدود دو ماه پیش یک کوکتل‌لنج زیبا به نام Bar Ocelli را در خیابان ویلیام افتتاح کرد. ما با 50 برتر در کانادا شروع می کنیم، سپس 50 برتر در آمریکای شمالی، و سپس می بینیم که کجا رشد می کند.”

تبلیغات 2

محتوای مقاله

متصدی بار لهستانی الاصل جاه طلبی های بزرگی دارد، اما تجربه تحقق آنها را نیز دارد. وجاچک، 33 ساله، نام خود را در صحنه کوکتل بسیار رقابتی لندن، از جمله حضور در بار شیک بوفور در هتل ساوی، به دست آورد. او همچنین فینالیست یا برنده چندین مسابقه بارتنینگ بریتانیا بود.

علاوه بر این، ووجاک به عنوان مدیر بار اصلی سایدکار، واقع در زیرزمین رستوران ماتی در خیابان پرستون، تا حد زیادی مسئول ظاهر شدن اسپیکر صمیمی در رتبه 32 در لیست 50 برتر کانادا در سال گذشته، در اولین سال آن پس از عمل جراحی بود.

این دستاورد توجه ویراستار فهرست الکساندرا گیل را به خود جلب کرد، او معتقد است که صحنه کوکتل منطقه اتاوا قرار است پیشرفت کند. استخدام اخیر شهر از کمیسر زندگی شبانه، متیو گروندین، اقدامی است که انتظار می رود به تقویت این بخش نیز کمک کند.

گیل، گزارشگر سابق روزنامه که مسئول فهرست بهترین بارها در سال 2019 است، در مصاحبه ای از دفتر خود در ونکوور گفت: “شما یک صحنه مهیج بار در اتاوا دارید.” “به نظر می رسد انرژی زیادی در حال حاضر در آنجا جریان دارد، بنابراین قطعا در رادار من است.”

تبلیغات 3

محتوای مقاله

او گفت که داوران به مؤسسات منطقه اتاوا رای دادند، اما هنوز به اندازه کافی برای رسیدن به نیمه بالای فهرست کافی نبودند. جمعه او اشاره کرد که کسب و کارهای محلی در رتبه 50 دوم قرار دارند، از جمله برنده دو بار Soif Bar au Vin در Gatineau (شماره 14 در 2018، شماره 38 در 2019)، کالاهای دزدیده شده در خیابان Sparks، Moonroom در خیابان Preston، Zoe's در خیابان Château Laurier and Buyers and Cellars، خرده فروشی در خیابان سامرست با اتاق چشایی.

این فهرست توسط همان سازمانی منتشر شده است که 100 رستوران برتر کانادا را منتشر می کند، لیست بارها با رای داوران دعوت شده که نماینده مناطق سراسر کانادا هستند تعیین می شود و به طور مساوی بین جنسیت ها تقسیم می شود.

مجموع 101 داور امسال جهش قابل توجهی را نسبت به مجموع 64 داور سال گذشته نشان دادند.

گیل گفت: “من همیشه به دنبال این هستم که ببینم آیا ما ترکیب خوبی از مشروب خواران و افرادی که در این صنعت هستند، داریم.”

از داوران خواسته می شود تا در مورد پنج تجربه برتر خود در کافه در 16 ماه گذشته، از جمله حداقل یکی از شهرهای دیگر، رأی دهند. یافته ها وزن دارند و به تیرهای با بالاترین رتبه هر داور ارزش بیشتری می دهند.

شما یک صحنه مهیج بار در اتاوا دارید. به نظر می رسد در حال حاضر انرژی زیادی در آنجا جریان دارد، بنابراین قطعاً در رادار من است.

الکساندرا گیل، سردبیر بهترین بارهای کانادا

گیل گفت که تلاش هایی برای افزایش نمایندگی داوران از بازارهای کوچکتر، از جمله اتاوا، ساسکاتون و وینیپگ انجام داده است، بنابراین فهرست هر سال تحت سلطه کافه های تورنتو، مونترال و ونکوور نیست. او گفت: “من در تلاش برای افزایش نمایندگی هستم، اما هیچ تضمینی وجود ندارد که قضات به شهر خود رای دهند.”

تبلیغات 4

محتوای مقاله

بازگشت به بازار ByWard، Wojaczek احساس می کند که کار خود را برای جلب توجه در صحنه کوکتل منطقه اتاوا انجام داده است. به هر حال، این شهر مدت‌هاست که به خاطر میخانه‌ها در هر گوشه شهرت دارد.

او گفت: “صحنه در حال رشد است، پتانسیل وجود دارد، اما کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد.” در حال حاضر هیچ راهی برای مقایسه با مونترال یا تورنتو وجود ندارد، اما ما در حال رسیدن به آن هستیم.

Witek Wojaczek، صاحب/ متصدی بار Ocelli، خیابان ویلیام 17 در اتاوا.
Witek Wojaczek، صاحب/ متصدی بار Ocelli، در بازار ByWard. عکس پرسنل /پست رسانه

وویاچک که در شهر کوچک شچین لهستان به دنیا آمد، علیرغم مخالفت والدینش که می خواستند او در مدرسه بماند، دانشگاه را رها کرد و برای بارتنی به لندن رفت.

او به یاد می آورد: «آنها گفتند: 20 یا 30 سال نمی توانید این کار را انجام دهید. “اما من فقط آن را دوست داشتم. وقتی پشت بار شروع به کار کردم، محیط را دوست داشتم، از اجتماعی بودن آن لذت بردم. من احساس حضور روی صحنه در مرکز اتاق را دوست داشتم.»

ووجاک لندن را با شیوع COVID-19 ترک کرد و به گاتینو، زادگاه همسر سابقش رفت. او می گوید اتاوا او را به یاد شهر لهستانی می اندازد که در آن بزرگ شده است.

لندن بزرگ است و بسیار شدید، بسیار رقابتی است و همه روی زندگی خود متمرکز هستند. پیدا کردن دوستان واقعی سخت است.» “من واقعا دوست دارم اینجا زندگی کنم. همان حال و هوای شهر من را دارد. این یک شهر کوچک است که توسط یک شهر بزرگ احاطه شده است.

تبلیغات 5

محتوای مقاله

Wojaczek ماه ها را صرف توسعه چشم انداز خود برای Bar Ocelli کرد، یک کوکتل بار مفهومی که از محل بازار ByWard خود الهام می گیرد. او به شدت به تأثیر گسترده‌تر بازارها بر توسعه جهانی، از جمله افزایش دسترسی به مواد اولیه عجیب و غریب، دستور العمل‌های جدید و ادغام فرهنگ‌ها علاقه دارد.

برای مثال، یکی از محبوب‌ترین کوکتل‌های معروف Ocelli، Passiflora است، نوشیدنی مبتنی بر رم که ترکیبی از میوه شور آمریکای جنوبی با طعم‌های اروپایی از ابسنت و کاوا، به علاوه یک تکه شکر و یک قطره لیمو است. رویکرد او ترکیب مواد به گونه ای است که جرقه گفتگو با مهمانان را برانگیزد.

چیزی که در Ocelli پیدا نمی‌کنید، ترکیبی بسیار پیچیده با فهرست بی‌پایانی از طعم‌ها است.

او گفت: «من دوست ندارم زیاده روی کنم. “من ترجیح می دهم یک نوشیدنی خوشمزه را در یک لیوان زیبا بنوشم تا اینکه سالاد میوه و دود و آینه و این چیزها را درست کنم.” من نوشیدنی می خواهم من دوست دارم همه چیز را ساده و ساده نگه دارم، اما همچنان جالب باشد.»

توسط ویراستاران توصیه شده است

آیا نوار مورد علاقه ای دارید که دوست دارید در لیست سال 2025 ببینید؟ در نظرات به ما اطلاع دهید و منتظر لیست رستوران پیتر هام از بهترین بارها در اتاوا باشید.

محتوای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید