برای روز کانادا، 7 دلیل برای نوشیدن شراب کانادایی | نظر


ناتالی مک‌لین از اتاوا توضیح می‌دهد که چرا باید اول ژوئیه را با شراب‌های محلی جشن بگیرید، نه با شراب‌های وارداتی.

محتوای مقاله

بیش از 700 کارخانه شراب سازی در سراسر کانادا طعم خانه را به ما ارائه می دهند. با این حال واردات 70 درصد از بازار شراب داخلی را در اختیار دارد. وقتی به بوردو یا توسکانی سفر می کنم، نمی توانم شراب خارج از آن منطقه را در مشروب فروشی ها پیدا کنم.

چرا شراب های خودمان را بیشتر نمی نوشیم؟ سه عامل برجسته است:

ما نمی دانیم که شراب کانادایی در پنج سال گذشته چقدر بهبود یافته است، چه رسد به 150 سالی که آن را می سازیم. ما هنوز تعصباتی داریم که قدمتی به اندازه لامپ های گدازه دارند. ما همچنین با موانع نظارتی استانی مقید هستیم که حمل شراب از بریتیش کلمبیا به انتاریو را دشوارتر از اسلحه می کند.

تبلیغات 2

محتوای مقاله

بنابراین در اینجا هفت دلیل برای جشن گرفتن روز کانادا با شرابی وجود دارد که نشان دهنده غنای سرزمین ما است.

1). طعم شش دلیل دیگر مهم نیستند مگر اینکه طعم شراب ها عالی باشد، و بسیاری از شراب های کانادایی اینطور هستند. به عنوان کسی که به مدت 20 سال شراب ها را بررسی و ارزیابی کرده است، افزایش چشمگیر کیفیت شراب کانادا را دیده و چشیده ام. این شراب ها همچنین دارای مدال ها و رتبه های مسابقات بین المللی برای اثبات آن هستند. شراب های کانادایی از سندروم سلین-دیون-شانیا-تواین رنج می برند: آنها قبل از پذیرفته شدن در خاک خود نیاز به تأیید اعتبار در خارج از کشور دارند. خوب، آنها آنجا بوده اند، این کار را کردند.

2). انتخاب. شراب یخ، اکسیر دسر، کانادا را در نقشه شراب سازی جهانی قرار داده و صادرات پیشرو ما باقی مانده است. اما اکنون، شراب‌های خشک و گازدار توجه و ذائقه‌های من را به عنوان یک نویسنده شراب به خود جلب می‌کنند. ما در انگورهای کلاسیک مانند Chardonnay، Riesling، Pinot Noir، Cabernet Franc و Gamma تخصص داریم.

جغرافیای کانادا یکی از بزرگترین و متنوع ترین جغرافیای جهان است، از کوه های راکی ​​در غرب تا خلیج فاندی در شرق. به همین دلیل است که Rieslings از بریتیش کلمبیا، انتاریو، کبک و نوا اسکوشیا هر کدام عبارات بسیار متفاوتی را در لیوان ارائه می دهند. با این حال بیشتر آنها در مشروب فروشی های دولتی نیستند زیرا شراب کافی برای پر کردن زنجیره های بزرگ تولید نمی کنند. اما وقتی صحبت از شراب به میان می آید، کوچک بودن خوب است، زیرا اغلب صنایع دستی است. بنابراین مستقیماً از شراب سازی ها خرید کنید زیرا اکثر آنها درب منزل شما تحویل داده می شوند. بهتر است تابستان امسال به آنها سر بزنید. آنها در مناظر زیبا با بسیاری از فعالیت های دیگر از دوچرخه سواری و بالون سواری گرفته تا آبگرم و تئاتر قرار دارند.

تبلیغات 3

محتوای مقاله

3). تطبیق پذیری. آب و هوای خنک کانادا انگورهایی می دهد که پر از شکر نیستند، بنابراین به الکل زیاد تخمیر نمی شوند. شراب های کم الکل غذا را با گرما یا شکر غرق نمی کنند، اما هنوز هم طعم زیادی دارند. هنگامی که از کشور شراب بازدید می کنید، می توانید از منوهای ترکیبی ارائه شده توسط شراب سازی ها در رستوران های خود لذت ببرید.

4). ارزش. اگر فکر می کنید شراب های کانادایی گران هستند، در اشتباهید. مقایسه شراب های ما با شراب های آب و هوای گرم که نیازی به مقابله با یخبندان، کپک ها و سایر تهدیدات پرهزینه ندارند، مانند مقایسه باله با فوتبال است. شراب های ما هرگز خط دفاعی دست و پا چلفتی نخواهند بود، اما این لطف بی دردسر را دارند که با لذت در کام شما بچرخند. شراب های پینو نوآر، شاردونی و گازدار ما یک سوم قیمت شراب های فرانسه است. بله طعم آنها متفاوت است چون از جاهای مختلف می آیند اما کیفیت در یک سطح است.

5). اقتصاد. شراب بالاترین ارزش افزوده محصول کشاورزی است که ما در این کشور تولید می کنیم. هر بطری شراب 100 درصد کانادایی 80 دلار به اقتصاد ما کمک می کند در مقابل فقط 18 دلار برای شراب وارداتی، که هر سال بیش از 11.6 میلیارد دلار به اقتصاد ما تزریق می کند.

تبلیغات 4

محتوای مقاله

6). مکان های کاری صنعت شراب 45000 شغل را به طور مستقیم و غیر مستقیم از طریق گردشگری، رستوران ها، هتل ها و تولید ایجاد می کند. این مشاغل اغلب در مناطق روستایی در مزارع خانوادگی انگور هستند که اکثر آنها کمتر از 20 کارمند دارند.

7). محیط. نوشیدن شراب محلی به معنای حمل نکردن شراب در بطری های سنگین هزاران کیلومتر است. بسیاری از شراب سازی های کانادایی به صورت ارگانیک و/یا به صورت پایدار کشاورزی می کنند. رای دادن با دلار شما این شیوه ها را تشویق می کند. تعطیلات در کشور شراب اغلب به معنای رانندگی است، نه پرواز. همچنین به این معنی است که این مزارع خانوادگی می توانند برای نسل بعدی زنده بمانند.

سر میز ما جایی برای شراب های بین المللی وجود دارد، اما ما یک کشور ناشناخته را زیر پای خود و در لیوان خود داریم. به سلامتی!

برای به ناتالی مک لین کتاب‌ها، بررسی‌های شراب، دوره‌های آنلاین و برنامه‌های موبایل، از www.nataliemaclean.com دیدن کنید. ایمیل: [email protected].

توسط ویراستاران توصیه شده است

محتوای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید