بررسی ها و توصیه ها بی طرفانه هستند و محصولات به طور مستقل انتخاب می شوند. Postmedia ممکن است از خریدهای انجام شده از طریق پیوندهای موجود در این صفحه، کمیسیون وابسته به دست آورد.
محتوای مقاله
یکی از بهترین قسمت های تابستان این است که بتوانید از باغ خود خرید کنید. سبزیجات تازه، میوه ها و بسیاری از گیاهان معطر. در حالی که بسیاری از گیاهانی که ما دوست داریم در آب و هوای ما یکساله یا لطیف هستند، تعداد کمی وجود دارد که با توجه به شرایط مناسب، به طور قابل اعتمادی در اینجا چندساله هستند.
مریم گلی (Salvia officianalis)، آویشن (Thymus vulgaris) و پونه کوهی (Oreganum vulgare) سه مورد از ضروری ترین گیاهان در زرادخانه گیاهی شما هستند. اگرچه انواع مختلفی وجود دارد، اما برای بهترین طعم و ماندگاری، از انواع خالص استفاده کنید. همه لذت می برند و در واقع به زهکشی عالی نیاز دارند. آنها در مکان های آفتابی، گرم و خشک رشد می کنند و به هرس مداوم به خوبی پاسخ می دهند. برگ ها را می توان در طول فصل برداشت و به خوبی خشک کرد.
تبلیغات 2
محتوای مقاله
ترخون فرانسوی (Artemesia dracunculus) یک گیاه بوته ای بلند است که به راحتی در آفتاب کامل و خاک با زهکشی خوب رشد می کند. در بین گیاهان چند ساله گلدار، یک فویل سبز رنگ دوست داشتنی ایجاد می کند و به عنوان یک همراه مفید شناخته می شود. ترخون فرانسوی به دلیل عطر و طعم تند انیسون مانند آن انتخاب شد، اما به ندرت گل می دهد و دانه می دهد. برای حفظ این ویژگی ها باید از قلمه های ساقه یا ریزوم شروع کرد. برگ ها را برای استفاده در سوپ ها و خورش های زمستانه برداشت و خشک کنید.
مریم گلی به صورت یک تپه کم رشد می کند، در حالی که آویشن و پونه کوهی زمین را می پوشانند. قبل از هرس صبر کنید تا رشد در بهار از سر گرفته شود. مریم گلی و آویشن نیمه چوبی و نیمه بوته ای هستند، بنابراین چوبی می شوند و به مرور زمان نیاز به تعویض دارند.
نعنا یک گیاه تابستانی مورد علاقه است، اما مراقب باشید، آن را با ریزوم های سفید گوشتی پخش می کند که به سرعت در زیر سطح خاک خزش می کنند. انواع خوشمزه و با ارزش زیادی وجود دارد، اما لیست سختی آنها معمولا محافظه کارانه است. اشتباه نکنید: تمام نعناع باید در یک فضای رشد وجود داشته باشد، صرف نظر از اینکه رتبه بندی منطقه چه می گوید.
نعناع علیرغم تمایلات غالب در جهان، کاربردهای آشپزی متعددی دارد و در شرایط آفتابی جزئی تا کامل رشد می کند. به چیدن منظم واکنش نشان می دهد، که به جلوگیری از شکوفه دادن آن کمک می کند، اگرچه گل ها توسط حشرات کوچک پرنده مورد تحسین قرار می گیرند. واقعیت جالب: انواع مختلف باید از یکدیگر جدا شوند زیرا طعم خود را می گیرند و مشخصات خود را از دست می دهند.
محتوای مقاله
تبلیغات 3
محتوای مقاله
اسطوخودوس انگلیسی (Lavendula angustifolia) یکی از مقاوم ترین و محبوب ترین گیاهان زینتی برای رشد است. تابستان های گرم و خشک ما را دوست دارد اما خاک های سرد، مرطوب و رسی ما را دوست ندارد. ترفند موفقیت این است که به اسطوخودوس خاک بسیار شنی و با زهکشی بسیار خوب مانند پیاده روها و مناطق سنگفرش شده بدهید. این درختچه زیر درختچه ای چوبی است و عمر کوتاهی دارد، بنابراین گیاهان باید هر سه تا چهار سال یکبار تعویض شوند. قبل از هرس منتظر بمانید تا رشد در بهار از سر گرفته شود.
اسطوخودوس به عنوان یک پرچین کم در اطراف یک گل یا باغ گیاهی زیبا به نظر می رسد. سنبله های گل را قبل از باز شدن گل های ریز جمع کنید. دسته های کوچک را آویزان کنید یا جوانه های جداگانه را روی صفحه بمالید تا خشک شود. نان کوتاه اسطوخودوس برای آن مردن است.
پیاز (Allium schoenoprasum) یکی از مقاوم ترین گیاهان برای باغ دشت است. یکی از اولین برگهایی که در بهار ظاهر میشود، برگهای سبز و باریک مستقیم آنها طعم پیاز ملایمی دارند و در سسها خوشمزه هستند یا روی ریزوتو یا سیبزمینی بچه میپاشند. آفتاب کامل و شرایط نسبتاً خشک را به آنها بدهید تا با رشد سرسبز و در نهایت گلهای بنفش پوم پوم شکل که مورد علاقه زنبورها هستند پاسخ دهند. گلها که از گلچههای خوراکی تشکیل شدهاند، یک سرکه گیاهی بنفش ملایم یا یک روغن گیاهی زیبا میسازند.
تبلیغات 4
محتوای مقاله
پس از پایان گلدهی، گیاه را مجدداً به زمین ببرید و با برگهای تازه و معطر تازه رشد کند. پیازچه خود بذر پرکار است، بنابراین قطع کردن آن قبل از دانه زدن بسیار توصیه می شود!
لوواژ گیاهی غیرمعمول و بسیار مقاوم است که شایسته رشد بیشتر است. آفتاب کامل را به سایه روشن ترجیح می دهد، شاخه های سبز تازه را در اوایل بهار بیرون می آورد و در اواخر تابستان به سرعت به 1.2×1.2 متر می رسد. تمام قسمتهای گیاه خوراکی است: ساقهها و برگهای جوان را میتوان جایگزین کرفس کرد یا رنده کرد و در آش و آش استفاده کرد، دانهها را در پخت و ریشه را میتوان خورش داد. چه چیزی را دوست ندارید؟
به راحتی در شرایط متوسط باغ رشد می کند، پس زمینه سبز عالی برای گیاهان چند ساله زینتی و درختچه های کوچک ایجاد می کند. برگ ها و ساقه ها را می توان در طول فصل برداشت و منجمد کرد، در حالی که دانه ها را می توان برای استفاده در زمستان خشک کرد. برای محافظت از تاج در زمستان، شاخ و برگ های برگریز باید در جای خود باقی بماند.
امسال چند گیاه چند ساله مقاوم در باغ قرار دهید. آنها به شما با برداشت های فراوان پاداش می دهند تا نبوغ آشپزی شما را در تمام طول سال تقویت کنند.
الین راد برای انجمن باغبانی کلگری می نویسد.
محتوای مقاله