Buvette Daphnee در پایان جولای بازگشایی خواهد شد


محتوای مقاله

Buvette Daphnée، رستوران تحسین شده ByWard Market که در اواخر ماه مه به دلیل امتناع کارکنان از کار برای سرآشپزش به طور ناگهانی بسته شد، دوشنبه اعلام کرد که در اواخر جولای بازگشایی خواهد شد.

بار شراب و غذاخوری ویلیام استریت صبح چهارشنبه در پست اینستاگرامی خود نوشت: “ما کمی استراحت کرده ایم، اما خوشحالیم که بازگشایی خود را در پایان ماه اعلام می کنیم.” “ما بسیار هیجان زده هستیم که از بازگشت شما به فضای دنج خود استقبال می کنیم.”

محتوای مقاله

این رستوران، یک بار شراب به سبک مونترال که خود را توصیف می‌کند، پس از افتتاح در اواخر تابستان گذشته، تقریباً بلافاصله به موفقیت دست یافت. این رستوران فهرست 100 رستوران برتر کانادا در سال جاری را شکست و در رتبه 97 قرار گرفت و همچنین از سوی آن مجله به عنوان یکی از 10 رستوران برتر جدید در کشور معرفی شد.

اما در 31 مه، کارکنان آن بعدازظهر قبل از شروع شام بووت دافنه بیرون رفتند. تنش‌ها بین سرآشپز دومینیک دوفور و پرسنل جلو و دفتر پشتی، بر اساس ادعاهایی مبنی بر اینکه فقدان مهارت‌های مدیریتی دوفور منجر به هرج‌ومرج، استرس زیاد و تجربه نابرابر مهمان در رستوران شده است، مدت‌هاست که فروکش کرده است. برخی از کارمندان نیز به این روزنامه گفتند که دوفور به دو کارگر بدرفتاری لفظی کرده است و تصمیم او برای خاتمه دادن به یک سرور، آخرین چیزی بود که باعث کناره‌گیری شد.

دوفور ماه گذشته در بیانیه ای ایمیلی به این روزنامه گفت: “من مسئولیت کامل این را بر عهده می گیرم که رهبر مورد انتظار من برای تیم و تیمم نباشم.” من متوجه شدم که یک اختلال ارتباطی بین من و کارکنان وجود دارد که نمی‌دانستم چگونه آن را هدایت کنم.»

دوفور گفت که او شش ماهه فرزند دوم خود را باردار است و به دلایل بهداشتی از رستوران “بازنشسته” خواهد شد.

محتوای مقاله

در پست اینستاگرامی Buvette Daphnée اشاره ای نشده است که چه کسی مسئول آشپزخانه خواهد بود.

دوفور در سال 2018 از مونترال به اتاوا آمد تا Norca، رستوران هتل Le Germain Ottawa را افتتاح کند. در عرض یک سال، او هتل بوتیک را ترک کرد و رستوران خود به نام گری جی هوسپیتالیتی را در خیابان پرستون افتتاح کرد. دوفور سپس در فصل 2020 از برنامه پرطرفدار Food Network Canada، سرآشپز برتر کانادا ظاهر شد و شهرت خود را در سطح ملی بالا برد. گری جی در پاییز 2021 به اکو درایو نقل مکان کرد، اما در شب سال نوی 2022 بسته شد.

قبل از بسته شدن، Buvette Daphnée در بهترین حالت از میهمانان خود با بشقاب های بلند و کوچک قابل اشتراک گذاری و شراب های انتخاب شده دقیق در فضایی زیبا با مهمان نوازی استثنایی پذیرایی کرد. این نویسنده از جمله کسانی بود که او را ستودند.

از دوفور دعوت شده است تا در 25 سپتامبر امسال در جشن اتاوا 2024 مهمانی آشپزخانه بزرگ کانادا بپزد، مسابقه ای با حضور شش سرآشپز اتاوا که برنده خود را به مسابقات قهرمانی آشپزی کانادا در سال 2025 در اتاوا می فرستد.

اما رویداد محلی هفته گذشته اعلام کرد که Dufour دیگر در آن شرکت نخواهد کرد. تیگاواراپو ساراث، سرآشپز و صاحب رستوران غذاخوری هندی کاتا در خیابان پرستون، قرار است جایگزین او شود.

[email protected]

توسط ویراستاران توصیه شده است

این مقاله را در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید