بررسی ها و توصیه ها بی طرفانه هستند و محصولات به طور مستقل انتخاب می شوند. Postmedia ممکن است از خریدهای انجام شده از طریق پیوندهای موجود در این صفحه، کمیسیون وابسته به دست آورد.
محتوای مقاله
شهر بنف همیشه تعادل خوبی بین مدرن و تاریخی برقرار کرده است. خیابانهای مرکز شهر آن مملو از رستورانهای مدرن در فضاهای قدیمی، همراه با برخی قدیمیهای طلایی است که حس نوستالژیکی به بنف میدهد که مدتهاست گردشگران دور و نزدیک را مجذوب خود کرده است. Fat Ox، یک رستوران جدید از Creative Group (که بیشتر به خاطر رستوران های Bonterra و Posto در کلگری شناخته شده است) به این سنت قدیمی و جدید می افزاید.
تقریباً یک سال پیش، Creative اعلام کرد که Ticino، یک رستوران فوندو سوئیسی-ایتالیایی را خریداری کرده است که قبلاً متعلق به خانواده بازنشسته Widmer برای بیش از 40 سال است. Creative همچنین مدتها مالک میخانه Banff's Rose and Crown بود، اما خرید Ticino فرصت جدیدی را برای گروه فراهم کرد تا بهترین کار را انجام دهند: غذاهای ایتالیایی بی عیب و نقص.
تبلیغات 2
محتوای مقاله
Fat Ox Ticino 2.0 نیست، اما Bonterra 2.0 هم نیست – این گروه با دقت فضای قدیمی را بازسازی کرده است تا به رستوران هویت خود را بدهد. اتاق به نظر می رسد که متعلق به دوران دیگری است، با تیرهای چوبی نمایان و مبلمان سبک رترو و بالای بارهای مرمری مجلل، اما با ظاهر کوهستانی عجیبی که تیچینو به آن شهرت داشت، فاصله زیادی دارد. اتاق 97 صندلی زیبا و راحت است، با یک میز مشترک برای گروه های بزرگتر، تعداد زیادی صندلی بار و صندلی های اصلی در آتریوم جلویی رو به خیابان Banff. Creative همچنین یک پاسیو وسیع با 115 صندلی در سطوح مختلف، با صندلیهای آفتابگیر برای تماشای مردم در تابستان، و همچنین مناطق گرمشده دنج برای اسنکهای تابستانی زمستانی اضافه کرده است.
صحنه رستوران Banff چندین سال است که از وزن خود بالاتر رفته است و Fat Ox این شتاب را در دو سطح حفظ می کند. اولاً، سطح مهمان نوازی فوقالعاده است—یک مرکز شراب با دسترسی آسان به کارکنان منتظر این امکان را میدهد که قبل از مطالعه منو، یک لیوان در مقابل هر مهمان بخورند. دوم، این غذا به نقطه شیرین بین غذاخوری بسیار عالی و غذاهای معمولی تر، با منوی پر از غذاهای تازه و الهام گرفته از ایتالیایی که به شخصیت کوه های راکی صحبت می کند، می رسد.
محتوای مقاله
تبلیغات 3
محتوای مقاله
استوارت شنل، مدیر کل Fat Ox میگوید: «ما نمیخواستیم بونترای کوهها باشیم، این راه آسانی بود. ما غذاهای ایتالیایی خوب میخواستیم تا مردم از آن لذت ببرند، زیرا آن را به یک رستوران مقصد تبدیل میکنیم.»
غذای Fat Ox که توسط سرآشپز اجرایی خلاق، گلن منزر نظارت میشود، دارای برچسب “Alpine Italian” است، که با توجه به ترکیبی از طعمهای ایتالیایی و پروتئینهای مخصوص کوههای راکی در منو، یک برچسب مناسب است. کوفته غول پیکر (23 دلار) که یک غذای اصلی در Bonterra است، با گوزن درست می شود، نه گوشت گاو، و در یک سس غنی پومودورو سرو می شود. گروههای بزرگ یا خانوادههایی که در تعطیلات هستند، ممکن است بخواهند یک «تخته گاو» (38 دلار)، پر شده با پروشوتو 30 ماهه، براتا و زیتون وارداتی، یا یک انبوه سیب زمینی سرخ کرده پولنتای توسکانی (13 دلار) با دیپ به اشتراک بگذارند. پاستاها شامل بولونی گاومیش کوهان دار الهام گرفته از کوه روی تالیاتل (26 دلار) و اسپاگتی با این کوفته گوزن (32 دلار) و همچنین ونگول سیاه و سفید غیرمنتظره تر با گوش ماهی و سوسیس بره (34 دلار).
منو با مجموعه ای از غذاهای اصلی، از جمله سالتیمبوکای کلاسیک گوساله (68 دلار) و انتخابی از گوشت گاو سیاه پیشبند آلبرتا (58 تا 198 دلار) کامل می شود. شما نمی توانید یک شام ایتالیایی دلپذیر را بدون نوشیدنی میل کنید، و بار با شراب خوب و فهرستی از کوکتل های ایتالیایی الهام گرفته شده است، از جمله یک اسپرسو مارتینی که از لیکور پسته و یک مارگاریتای هلو ایتالیایی استفاده می کند.
تبلیغات 4
محتوای مقاله
Fat Ox همه روزه از ساعت 7 صبح تا 11 شب برای صبحانه، ناهار و شام باز است و در خیابان بنف 415 در بنف واقع شده است. برای اطلاعات بیشتر، می توانید با شماره 403-762-3848 یا از طریق fatoxbanff.ca با رستوران تماس بگیرید.
***
برای تجربه ای متفاوت اما به همان اندازه منحصر به فرد کانادایی، هتل داون تاون دلتا بای ماریوت مدت هاست که با رستوران کفش و کانو (این نام اشاره ای به نقل قول تامپسون است) به کاوشگر مشهور کانادایی دیوید تامپسون ادای احترام کرده است، و هتل حتی از این هم فراتر می رود. با مجموعه ای از شام های موضوعی با مضمون تامپسون، به رهبری سرآشپز یوجین هیکس. شام ها – رویدادهای صمیمی 10 نفره که در یک میز طولانی در آشپزخانه هتل برگزار می شود – شامل 6 دوره از غذاهای محلی با تاکید بر بره محلی، گاومیش کوهان دار و گل رز وحشی است.
در طول غذا، یک راهنما با داستانهایی درباره تامپسون و ماجراهای مختلف او، با داستانهای جدیدی که در هر دوره ارائه میشود، مهمانها را به یاد میآورد. متصدی بار به جای اینکه غذا را با شراب ترکیب کند – که در زمان تامپسون در کانادا به راحتی در دسترس نبود – کوکتل های مبتنی بر ویسکی را با هر غذا درست می کند که هر کدام با نامی شیک و مضمون.
تبلیغات 5
محتوای مقاله
هیکس میگوید: «یکی از چیزهایی که هنگام شروع به کار در اینجا مرا جذب کرد، عمق داستان دیوید تامپسون است. “من دوست دارم که مردم بتوانند کمی تفریح کنند و در آشپزخانه استراحت کنند. ما واقعاً میتوانیم به مردم نشان دهیم که چه کار میکنیم و داستان دیوید تامپسون را بازگو کنیم.»
برنامه این است که شب های ویژه دیوید تامپسون تجربه یک بار در ماه برگزار شود و دوره بعدی در 30 آگوست برگزار شود. بلیط ها را می توان به صورت آنلاین از طریق eventbrite.ca خریداری کرد.
می توانید با Elizabeth Chorney-Booth در [email protected] تماس بگیرید. او را در اینستاگرام به آدرس @elizabooth دنبال کنید یا در خبرنامه او در hungrycalgary.substack.com مشترک شوید.
محتوای مقاله