بررسی ها و توصیه ها بی طرفانه هستند و محصولات به طور مستقل انتخاب می شوند. Postmedia ممکن است از خریدهای انجام شده از طریق پیوندهای موجود در این صفحه، کمیسیون وابسته به دست آورد.
محتوای مقاله
همه ما رستوران هایی را با نام هایی دیده ایم که هیچ ربطی به نوع غذای سرو شده ندارند. برای مثال، اهالی کلگاری که غذاهای مورد علاقه محلی مانند مدل Milk، Ten Foot Henry یا Donna Mac را در نظر می گیرند، باید کمی تلاش کنند تا با غذاهای این مکان ها آشنا شوند. یک رستوران جدید Beltline این مشکل را با نامی که واقعا نمی تواند تحت اللفظی باشد، برطرف می کند.
به آن آبجو سرد و پیتزا می گویند. اسمش همینه
تبلیغات 2
محتوای مقاله
آبجو سرد و پیتزا دقیقاً همان چیزی را که شما فکر میکنید ارائه میکند – آبجو و پیتزا – اما فراتر از نوار معمولی سوراخدار که برشهای چرب و بطریهای غنچه را میریزد، فراتر میرود. این اتاق که توسط Way of Normal (کلاس دلقک، Buon Giorno) طراحی شده است، کمی حال و هوای نوار غواصی را القا می کند، اما ظاهری مرتب دارد، با کف کاشی شطرنجی، ضیافت های عمدی پوشیده شده و تابلوهای یکپارچهسازی با سیستمعامل، که همه با یک طراحی خوب بهبود یافته است. لیست پخش پانک راک . Pièce de Resistance طراحان یک غرفه عکس مجانی و محصور است که بازدیدکنندگان برای ورود به حمام باید از آن عبور کنند، که منجر به خنده زیاد و بمباران عکسی خوش اخلاق می شود. سرگرمی به پاسیو وسیعی با میز، غرفه و محل نشیمن پر جنب و جوش سرازیر می شود.
آبجو سرد و پیتزا عالی به نظر می رسند و پیتزا و آبجو واقعی با جو مطابقت دارد. تام ویتولیانوس، مالک و اپراتور، وظیفه حفظ نام تجاری را جدی گرفت. قسمت اول – آبجو – آسان بود. ویتولیانوس و تیمش شیرهای جلوی پیشخوان را پر کردهاند (پیشخوان جایی است که پیتزا سفارش و سرو میشود و همه چیز را ساده نگه میدارد) با مجموعهای از آبجوهای دستساز از آبجوسازیهای محلی، و همچنین چند دمنوش خانگی. کوکتلهای کنسرو شده از سایر مشاغل محلی و نوشیدنیهای ضد آب برای افرادی که آبجو نمینوشند وجود دارد. کار آسان.
محتوای مقاله
تبلیغات 3
محتوای مقاله
ویتولیانوس میگوید: «ما میخواستیم آبجوسازیها را به خیابان هفدهم بیاوریم. ما در حال پر کردن شکاف بین محل استقرار کارخانههای آبجوسازی و موقعیت مکانی خود هستیم، اما در عین حال در این مکان هیچ فحاشی یا خودنمایی وجود ندارد.»
آبجو سرد و پیتزا نیز از نظر پیتزای مستطیلی شکل رومی که در کلگری کمیاب است، خلاء را پر می کند. این سبک پای، که به عنوان پیتزا آل تالیو نیز شناخته میشود – نباید با سبک مربعی دیترویت، که بسیار ضخیمتر و سنگینتر است، اشتباه گرفت – به لطف پیتزافروشیهایی به سبک رومی که در آمریکای شمالی ظاهر میشوند، بسیار محبوب شده است. نقاط داغ هیپستر مانند نیویورک و مونترال، و همچنین افزایش گردشگری در ایتالیا و نفوذ پیتزایولو گابریله بونچی مشهور رومی. در سبک رومی واقعی، آبجو سرد و پیتزا پیتزا را نیم متر (22 دلار برای سس ریحان گوجه فرنگی اصلی و تا 52 دلار برای یک پای با یک توپ بتراتای خامه ای در هر تکه)، متری (کمی کمتر از دو برابر قیمت) می فروشد. یا با 6 دلار در هر قطعه از یک انتخاب چرخشی که در پشت پیشخوان نمایش داده می شود.
با وجود آبجوی سرد و بیرونی معمولی پیتزا، Vitolianos با این پیتزا سر و کله نمیزند. پوسته فوکاچیا ضخیم و ترد است، اما همچنین به طرز تکان دهنده ای سبک است. رویه ها عمدتاً در دسته سنتی قرار می گیرند، با چیزهایی مانند مورتادلا، پسته و سیب زمینی های نازک برش شده که طرفداران پیتزای هاردکور آل تالیو را هیجان زده می کند. مجموعه ای از ساندویچ ها نیز برای افزودن مقداری تنوع موجود است.
تبلیغات 4
محتوای مقاله
و بس. پیتزا. حیاط داخلی. در یک روز گرم تابستان، نمی توانید چیز بیشتری بخواهید.
آبجو سرد و پیتزا در خیابان 17، 1019، #102 واقع شده است. SW و از طریق coldbeerpizza.com قابل دسترسی است. این رستوران همه روزه برای ناهار، شام و شام آخر شب باز است.
***
در دیگر اخبار رستوران بریتانیا، Primary Colours، همکاری Monogram Coffee و سرآشپز ماتیاس فونگ، که سال گذشته افتتاح شد، ظاهر و پیشنهادات خود را تغییر داده است. اگرچه Primary Colors موفق بود (در فهرست بهترین رستوران های جدید سال 2023 قرار گرفت)، این مفهوم ممکن است برای برخی کمی گیج کننده باشد: این کافه بخشی بود (اگرچه مونوگرام کافه دیگری در همسایگی داشت) و در درجه اول بر روی برانچ تمرکز داشت. روز، در حالی که در شب یک شام کلاس بالاتر ارائه می دهد. وقتی رستورانها سعی میکنند همه چیز برای همه باشند، احساس نیمه کارگی میکنند، بنابراین تیم Primary Colors برای چند روز اوایل این ماه تعطیل شد تا دوباره تنظیم شود و قویتر ظاهر شود.
نوار قهوه جلو کنده شده و با یک نوار تند جایگزین شده است و برخی از رنگهای تیرهتر برای روشنتر کردن فضای ناهارخوری اضافه شده است. در مورد غذا، صبحانه روز هفته حذف شده است، و راه را برای یک منوی ناهار جدید که بهتر با وعده های شام جفت می شود (برانچ اکنون فقط به آخر هفته ها کاهش یافته است) باز شده است. برخی از رنگهای اصلی مورد علاقه مانند چغندر زنجبیلی فونگ باقی میمانند، اما در غیر این صورت، منوی کاملاً اصلاحشده وجود دارد، با غذاهای برجسته مانند فوی گراس گیاهی با موس اسپند (17 دلار)، کانلونی قارچ کرهای قهوهای فندقی (24 دلار)، اردک خشک پخته شده (45 دلار) و یک برج غذاهای دریایی باشکوه برای دو نفر با صدف و مروارید، کوکتل میگو با نوار کناری، سرویچه گوش ماهی و کرودو ماهی تن (49 دلار).
Primary Colors در خیابان 49 802 واقع شده است. SW و می توانید از طریق 403-764-2607 یا از طریق primecoloursyyc.com دسترسی داشته باشید.
می توانید با Elizabeth Chorney-Booth در [email protected] تماس بگیرید. او را در اینستاگرام به آدرس @elizabooth دنبال کنید یا در خبرنامه او در hungrycalgary.substack.com مشترک شوید.
محتوای مقاله