Chorney-Booth: Tropical مهمانی را در مکان جدیدی ادامه می دهد


محتوای مقاله

گاهی اوقات رستوران ها باید مکان مناسبی برای درخشش واقعی پیدا کنند. تروپیکال، که از سال 2015 تا اوایل سال جاری در قسمت خواب‌آلود خیابان هفدهم جنوب غربی قرار داشت (و شش سال قبل از آن به شکل کوچک‌تر در کرسنت هایتس) تا حد زیادی به عنوان یک بار مهمانی شناخته می‌شد که مارگاریتاهای غول‌پیکر می‌فروشد و میزبان لاتین است. دی جی در آخر هفته

همانطور که معلوم است، در تمام این مدت ابرقدرت تروپیکال غذای او بوده است. اگرچه به عنوان منویی با “روح مکزیکی” نامگذاری شده است، اما سلاح مخفی این رستوران مجموعه کوچکی از غذاهای غیر معمول کلمبیایی است. حرکت به پارک ویکتوریا به تروپیکال اجازه داد تا فضای مهمانی خود را حفظ کند و در عین حال غذاهای خود را بهتر به نمایش بگذارد.

تبلیغات 2

محتوای مقاله

خانه جدید تروپیکال در مکانی آشنا قرار دارد که قبلاً رستوران بسیار دوست‌داشتنی Foreign Concept را در خود جای داده بود. در حالی که فضا برای غذاخوری‌های زیبای پان‌آسیایی کانسپت خارجی بسیار بزرگ بود، ساختمان وسیع برای تروپیکال مناسب است. میزهای اتاق اصلی را می‌توان برای رقص در آخر هفته‌ها پس از نقل مکان دی‌جی‌ها کنار زد، در حالی که اتاق کناری که مستاجران قبلی هرگز نمی‌توانستند بفهمند با آن چه کنند، اکنون یک کوکتل‌لنج با تم تولوم است.

گرمسیری
صاحبان مناطق گرمسیری فابیو فرر و داویلا روبیو از مشتریان خود در رستوران کلمبیایی-مکزیکی جدید خود استقبال می کنند. دارن ماکوویچوک/پست رسانه عکس دارن ماکوویچوک /دارن ماکوویچوک/پست رسانه

ردپایی از مفهوم خارجی هنوز در سراسر اتاق یافت می شود – مالکان دلیلا روبیو و فابیو فرر به اندازه کافی باهوش بودند که بسیاری از عناصر طرح اصلی علی ولگی را حفظ کردند و در عین حال آن را با مبلمان وارداتی، آباژورهای بافته شده و فضای سبز فراوان تکمیل کردند. با ظرفیت 200 نفر، دو برابر اندازه آخرین مکان Tropical است و به رستوران‌داران این امکان را می‌دهد تا خدمات ناهار جدیدی را با هدف کارکنان اداری مرکز شهر گسترش دهند.

روبیو و فرر اصالتاً اهل کلمبیا هستند، اما وقتی در سال 2015 کسب و کار خود را گسترش دادند، این زوج فکر نمی‌کردند که تعداد زیادی از مردم کلگاری جذب محلی شوند که کاملاً در غذاهای کلمبیایی تخصص دارند. بنابراین، آن‌ها تروپیکال را به‌عنوان یک رستوران مکزیکی در نظر می‌گیرند که تاکو و توستادا می‌فروشد و برخی از غذاهای کلمبیایی در سرتاسر منو می‌پاشند.

محتوای مقاله

تبلیغات 3

محتوای مقاله

گرمسیری
برخی از غذاهای متعدد در تروپیکال در خیابان 17 SW دارن ماکوویچوک/پست رسانه عکس دارن ماکوویچوک /دارن ماکوویچوک/پست رسانه

روبیو می‌گوید: «وقتی در خیابان هفدهم بودیم، متوجه شدیم که مردم به دنبال غذای مکزیکی و تاکو می‌گردند، زیرا با آن آشنایی بیشتری دارند. ما خود را به عنوان یک رستوران مکزیکی عرضه می کنیم، اما سنت های کلمبیایی خود را نیز به نمایش می گذاریم.

غذاهای کلمبیایی به‌خاطر گوشت‌های دودی، امپانادا، آرپا و دیگر غذاهای بسیار تند که اثری کوچک اما قدرتمند در منوی تروپیکال بر جای می‌گذارند، معروف است. غذای اصلی نمایشگاه، بشقاب BBQ خیابان لاتین (70 دلار)، مملو از شکم خوک، استیک پیکانا دودی، ذرت برشته و سیب زمینی است. گوشت در دودخانه های مخصوصی که صاحبان آن از کلمبیا آورده اند طبخ می شود. سایر غذاهای مورد علاقه به سبک کلمبیایی شامل گوشت خوک دودی آگواشیل با فلفل سرانو و سس تمبر هندی (15 دلار)، کروکت سیب زمینی و گوشت خوک کشیده شده در یک پخش سخاوتمندانه گواکامولی (16 دلار) و امپانادا ذرت به سبک کلمبیایی (8.50 دلار برای دو نفر) است. تاکوها (هر کدام 5 تا 7 دلار) همچنان مورد علاقه هستند و اغلب مخفیانه با گوشت های دودی کلمبیایی و همچنین پر کردن معمولی های مکزیکی پر می شوند.

غذا
در حالی که این رستوران به عنوان یک رستوران مکزیکی در نظر گرفته می شود، تعدادی از غذاهای خوشمزه کلمبیایی در منو وجود دارد. دارن ماکوویچوک/پست رسانه عکس دارن ماکوویچوک /دارن ماکوویچوک/پست رسانه

در حالی که عنصر کلوپ شبانه باقی مانده است، توجه تروپیکال به کوکتل ها کم نشده است. مارگاریتاهای زیادی (از جمله یک نسخه تمرهندی ممتاز) و فهرستی قوی از کوکتل‌های خاص، از جمله لوچا لیبره، حاوی ودکای ذرت بو داده، و همچنین پالومو، پینا کولادا و سایر غذاهای مورد علاقه وجود دارد.

تبلیغات 4

محتوای مقاله

تروپیکال از سه شنبه تا یکشنبه باز است و ساعات آن در طول روز متفاوت است. این رستوران در خیابان 1011 واقع شده است. SW و می توانید از طریق 403-909-5225 یا از طریق tropicalyyc.ca دسترسی داشته باشید.

غذا
تروپیکال فضای مفهومی خارجی سابق را در Beltline تغییر کاربری داد. دارن ماکوویچوک/پست رسانه عکس دارن ماکوویچوک /دارن ماکوویچوک/پست رسانه

***

در سایر اخبار رستوران، The Wilde، رستوران روی پشت بام هتل دوریان، اخیراً منوی تابستانی جدید خود را راه اندازی کرده است و یکی از قوی ترین رستوران های با غذاخوری عالی تا به امروز است. تیم سرآشپز جاشوا دایر منویی ایجاد کرده است که با اقلام بازیگوشی مانند بازی با لوبیا روی نان تست (28 دلار) با تمپه باقلا سبز، گوجه فرنگی و سبزیجات فصلی ترشی شده، ترین فوی گراس (36 دلار) با گیلاس و ریواس، با یک طرف آبجو ریشه دار و پیش غذا، از جمله لطیف B.C. سرو می شود. سمور ماهی (59 دلار) با ماهی تابه و گل کلم کبابی و کانلونی با قارچ عالی (40 دلار)، ساخته شده با ماکارونی خانگی که شبیه دانه چوب است.

مطمئناً، اینها قیمت های ناهار خوری خوبی هستند، اما با خدمات عالی و توجه خیره کننده به جزئیات ارائه می شوند. وایلد در طبقه 27 خیابان 5 525 واقع شده است. SW و می توان از طریق thewilderooftop.com با آن تماس گرفت.

تبلیغات 5

محتوای مقاله

در نهایت، فرهنگ سگ یک روند اصلی در دنیای خدمات غذایی است، و مردم بستنی دهکده با اولین بستنی Dogs of the Village خود که با قیمت تمام شده به فروش می‌رسد، پاسخ داده‌اند. طعم هویج و کرم دهکده فقط برای بچه های کوچک ساخته شده است و از 20 ژوئیه در وان های تزئین شده با تصاویری از 48 سگ محلی که با دقت انتخاب شده اند در دسترس خواهد بود. یک دلار از هر پینت فروخته شده در ماه آگوست به گروه ویژه حیوانات کانادا اهدا خواهد شد.

برای جشن گرفتن این غذای دوستدار سگ، روستای بستنی میزبان رویدادی در محل پارک ویکتوریا (431 10th SE) در 20 ژوئیه از ساعت 11 صبح تا 4 بعد از ظهر است. دارای محصولات متمرکز بر سگ و موارد دیگر. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سگ های موجود در بسته بندی لیوان، به villageicecream.com/dogsofvillage مراجعه کنید.

می توانید با Elizabeth Chorney-Booth در [email protected] تماس بگیرید. او را در اینستاگرام به آدرس @elizabooth دنبال کنید یا در خبرنامه او در hungrycalgary.substack.com مشترک شوید.

غذا
تروپیکال یک رستوران مکزیکی-کلمبیایی جدید در کلگری است. دارن ماکوویچوک/پست رسانه عکس دارن ماکوویچوک /دارن ماکوویچوک/پست رسانه

محتوای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید