بررسی ها و توصیه ها بی طرفانه هستند و محصولات به طور مستقل انتخاب می شوند. Postmedia ممکن است از خریدهای انجام شده از طریق پیوندهای موجود در این صفحه، کمیسیون وابسته به دست آورد.
محتوای مقاله
چند هفته پیش، در یکی از گرمترین روزهای تابستان گرم کلگری، دانیل رامون را دیدم که در جایی که به زیستگاه طبیعی او تبدیل شده ایستاده بود – جلوی فر پیتزا. سرآشپز اجرایی/شریک عامل رستوران جدید لتی به دلیل علاقه اش به تسلط مطلق بر محصولات پخته شده خاص شناخته شده است. اودیسه پیتزای سه ساله او او را به این رستوران جدید شیک هدایت کرد که قبلاً به عنوان یکی از مورد انتظارترین مکان های جدید سال شناخته شده است.
تبلیغات 2
محتوای مقاله
رامون اعتبار لازم برای حمایت از هیاهوی اولیه لتی را دارد: او هم به عنوان یک قنادی و هم به عنوان سرآشپز شیرینی پزی با تجربه است و در سال های اخیر به شدت با گروه Teatro کار کرده است. رامون که مشتاق جزئیات با ظرفیت عظیم برای نوآوری بود، مشتاق رستوران خود بود که بتواند به طور کامل چشم انداز خود را تحقق بخشد. زمانی که فرصت افتتاح لتی، واقع در پایین ساختمان آپارتمان BLVD Beltline درست در مقابل مسیر مکلود از Stampede Grounds به دست آمد، رامون می دانست که آماده است.
او می گوید: «این فضا چیزی است که من 10 سال است رویای آن را داشتم. “من به هر چیزی که مربوط به آرد باشد بسیار مشتاق هستم – من کمی اهل آرد هستم – بنابراین پیتزا برای من بی معنی بود.”
لتی یک اتاق بلند و لاغر 50 نفره با دکوراسیون چوبی گرم و دیوارهای بتنی آشکار است. یک بار سرآشپز طولانی در اطراف یک اجاق چشمگیر وجود دارد. پیتزا بدون شک ستون فقرات منو است، اگرچه لتی بیشتر به عنوان یک رستوران شیک و با خدمات کامل قرار دارد تا یک پیتزا فروشی سنتی. رامون بدون افشای تمام اسرار خود (اگرچه از صحبت کردن در مورد روش خود بسیار خوشحال است)، فرمولی را ارائه کرده است که ترکیبی از تخمیر خمیر ترش و مخمر با سطح آبرسانی بالاتری نسبت به خمیر پیتزا معمولی است. همچنین پیتزا را در دمای به تدریج پایین تر و کمی طولانی تر از پای سنتی ناپلی طبخ می کند.
محتوای مقاله
تبلیغات 3
محتوای مقاله
نتیجه یک پوسته سبک و کرکی، اما همچنان نازک است که با طعم نان تست و بدون زغال تلخ که اغلب با پیتزاهای ناپلی عرضه میشود، مشخص میشود، و به اندازهای سفت است که بهعنوان پایهای محکم برای چندین تاپینگ بدون افتادگی یا لطیف شدن عمل کند. ترکیبات رویه از مارگاریتا کلاسیک (23 دلار) و پپرونی (24 دلار) تا محصولاتی مانند مارچوبه خرد شده با مربای انجیر، پنیر خامه ای و آروگولا (24 دلار)، ندوجا تند با ماسکارپونه و عسل (24 دلار) و گوشت خوک دودی (25 دلار).
نیمی دیگر از منوی لتی شامل یک لیست جامد از بشقاب های کوچک فصلی است که رامون عمداً آن ها را به عنوان غنی از سبزیجات و پروتئین برای مقابله با بار کربوهیدرات پیتزاها ساخته است. در حالی که این منو وعده می دهد که به طور منظم و بدون توجه کمی تغییر کند، اما موارد مورد علاقه اولیه شامل قارچ انوکی سرخ شده غیرقابل مقاومت است که در سس بوفالو خفه شده و با سس مزرعه سرو می شود (17 دلار)، کاپوکولو آبجو با پیاز سبز سرخ شده (24 دلار) و میگو کبابی با سیر چیلی کره (22 دلار).
رامون همچنین میخواست با برنامه نوار لتی (که توسط کت برودی اجرا میشود)، که بر روی توپهای بلند تمرکز دارد، کاری منحصربهفرد انجام دهد. نوشیدنیها – الکلها همراه با برخی از انواع نوشابه و طعمهای اضافی – به مهمانان این امکان را میدهند که از نوشیدنیهای مخلوط بدون محتوای بالای الکل یک کوکتل معمولی لذت ببرند. مخلوقات نوشیدنی به اندازه غذاها سرگرم کننده هستند و از طعم هایی مانند مرکبات، هالاپینو، هل و نعناع استفاده می کنند. شراب، آبجو و نوشابه نیز موجود است.
تبلیغات 4
محتوای مقاله
لتی تنها نیمی از دیدگاه رامون است: درست در گوشه ای از همان ساختمان، اوتی را نیز افتتاح کرد، یک نانوایی و کافه معمولی که به همان اندازه به جزئیات توجه زیادی داشت. قهوهای که توسط روسترهای محلی Chronicle Coffee Roasters عرضه میشود، بهگونهای طراحی شده است که همتراز با شیرینیها باشد، که با توجه به عالی بودن این شیرینیها بسیار دشوار است. رامون مسئول همه چیزهایی است که از خمیر لمینت تهیه می شود، مانند درد شکلاتی شیرین، کروسانت های بادام و اسنیکر دوبار پخته شده، همچنین گوجه فرنگی تند و موزارلا، پنیر و کاسیو پپه و چندین نسخه دیگر.
Otie همچنین ساندویچ های فوکاچیا به طرز شگفت انگیزی سبک (و به طرز چشمگیری متقارن) و همچنین مجموعه ای از دسرهای زیبا ایجاد شده توسط سرآشپز قنادی ماریا د لس آنجلس دلگادو سرو می کند. خود رامون طرفدار طعمهای فوقالعاده شیرین نیست، که دلگادو از طریق مجموعهای از دسرهای فوقالعاده زیبا و متعادل به آن احترام میگذارد. اقلامی مانند پسته، مرنگ لیمو و کیک پینا کولادا ممکن است گران به نظر برسند، اما همگی طعم قابل توجهی دارند. Otie یک وسیله رفاهی مناسب برای ساکنان BLVD است، اما با طراحی مدرن هوشمند و فضای اختصاصی لپ تاپ، ارزش یک سفر برای صرف یک قهوه و صرف غذا را دارد.
Letty در 247 12th Ave SE واقع شده است و می توانید با شماره 587-393-1989 یا از طریق pizzaletty.com تماس بگیرید. هر روز برای شام و همچنین برای ناهار در روزهای شنبه و یکشنبه باز است. Otie's درست در گوشه و کنار در 1225 Macleod Trail SE است، میتوانید از طریق otiebakes.com به آنها دسترسی داشته باشید، و آنها همه روزه از ساعت 7 صبح تا 4 بعد از ظهر باز هستند.
می توانید با Elizabeth Chorney-Booth در [email protected] تماس بگیرید. او را در اینستاگرام به آدرس @elizabooth دنبال کنید یا در خبرنامه او در hungrycalgary.substack.com مشترک شوید.
محتوای مقاله