بررسی ها و توصیه ها بی طرفانه هستند و محصولات به طور مستقل انتخاب می شوند. Postmedia ممکن است از خریدهای انجام شده از طریق پیوندهای موجود در این صفحه، کمیسیون وابسته به دست آورد.
محتوای مقاله
ارزش خوب برای پول همیشه یکی از دغدغههای مشتریان رستوران بوده است، اما در این عصر تورم، به دست آوردن بیشترین سود برای شما یک اولویت ویژه است. ترس از فریب خوردن دلیل محبوبیت روزافزون یک استاندارد قدیمی است: رستوران بوفه. بوفهها نه تنها باعث میشوند مهمانهای گرسنه احساس کنند که ارزش پول خود را به دست میآورند، بلکه کنترل را در دستان مشتری قرار میدهند و به مردم این امکان را میدهند که دقیقاً آنچه را که میخواهند بخورند، نادیده میگیرند.
تبلیغات 2
محتوای مقاله
در حالی که بوفههای زنجیرهای مانند Bonanza و Ponderosa در دهه 1980 رایج بودند، فرهنگ بوفه مدرن به حوزه کازینوها، برانچهای هتل یا غذاهای مختلف آسیایی تبدیل شده است. مکان جدیدی به نام ELYMI (Eat Like You Mean It) در حال ایجاد مجدد بوفه مستقل سبک غربی به عنوان بخشی از صحنه آشپزی کلگری است.
مالک شان نگوین مدتی است که در بازی بوفه حضور داشته است و رستوران هایی را در جوامعی مانند فورت مک موری، لویدمینستر و پرنس آلبرت افتتاح کرده است، که قبلاً روی غذاهای آسیایی تمرکز کرده بود، که یک تناسب طبیعی برای قالب بوفه با غذاهای بسیار طراحی شده برای سرو به سبک خانواده است. اولین. نگوین یک مفهوم بوفه غربی را در رجینا امتحان کرد و آنقدر محبوب شد که او این ایده را به کلگری گسترش داد.
این نام سرگرم کننده است و یک بازی گستاخانه بر روی خورندگان مغرور است که سعی می کنند به چالش “بوفه زدن” (یعنی خوردن مقداری غذا بیش از قیمت پذیرش) برسند، و به عنوان یک امتیاز، حروف درشت می توانند به راحتی قابل استفاده باشند. توسط خودروهای تندرو در مسیر بارلو مشاهده شد. فضای داخلی ELYMI – واقع در یک مکان کاملاً بازسازی شده تونی روما – روشن و دلپذیر است. این رستوران 190 نفری مجهز به لهجههای چوبی مدرن و غرفههای زرد روشن است و مجموعهای از میزهای بوفه جذاب در قسمت مرکزی رستوران قرار دارد.
محتوای مقاله
تبلیغات 3
محتوای مقاله
البته بزرگترین سوال، غذا است که بسیار فراتر از آن استیکخانههای ارزان دهه 70 که همه شما میتوانید بخورید، تکامل یافته است. برای اطمینان از تنوع، هر هفته به شبهایی با مضمونهای مختلف تقسیم میشود، با چیزهایی مانند یک شب میخانه در چهارشنبه، یک وعده غذایی مدیترانهای در پنجشنبه، شبهای بسیار محبوب موج سواری و چمن در جمعه و شنبه، و برانچ آخر هفته. هزینه ورودی بر این اساس است، با ناهار روزانه 22.95 دلار برای بزرگسالان و کودکان 14 سال و بالاتر، اکثر شام ها 32.95 دلار، و شب های موج سواری و چمن 42.95 دلار، با مقیاس کشویی برای کودکان بر اساس سن. با این حال، چیزی که ELYMI را منحصر به فرد می کند این است که غذا تازه است و فضای زیادی برای خلاقیت در آشپزخانه دارد.
نگوین میگوید: «مفهوم همیشه این بوده که هر روز از صفر بپزیم. “من منو را تنظیم نمی کنم – سرآشپزهایی را که در اینجا کار می کنند تشویق می کنم تا غذاهای مختلف را آزمایش کنند. آنها این آزادی را دارند که به آنجا بروند و هر چه می خواهند بپزند.
در نتیجه در هر سرویسی، بوفه با انواع سالادهای تازه و دسرهای مناسب و همچنین غذاهای مکزیکی، پاستا و پروتئین های مختلف پر می شود. در ناهار چهارشنبه اخیر، میزهای بوفه داغ مملو از ماهی نان، بال مرغ، مرغ سیر گیاهی، کوفته و غذاهای کمتر مورد انتظار مانند کاری بز، باس دریایی آب پز در آب گوجه فرنگی و خورش دم گاو جامائیکایی پر شده بود. ایده نه تنها این است که اطمینان حاصل شود که همه می توانند چیزی خوشمزه و آشنا پیدا کنند، بلکه به مهمانان این فرصت را می دهیم تا در صورت تمایل، غذاهای خارج از چرخ معمولی خود را امتحان کنند.
تبلیغات 4
محتوای مقاله
ELYMI در خیابان 23 3010 واقع شده است. NE و از طریق 403-250-3873 یا از طریق elymibuffet.com قابل دسترسی است. رستوران همه روزه برای ناهار یا بعد از ظهر صبحانه و شام باز است.
***
در دیگر اخبار غذایی، جشنواره شام آلبرتا روی بشقاب هفته آینده از 9 تا 18 آگوست آغاز می شود. این جشنواره در سراسر استان که توسط شرکت Food Tourism Strategies تولید شده است، فرهنگ کشاورزی و رستورانداری را با 10 روز منوهای ثابت چند دورهای در رستورانهای شرکتکننده جشن میگیرد که همگی فضل مزارع و مزارع آلبرتا را جشن میگیرند. با رستورانهای شرکتکننده در قیمتهای مختلف، از جمله رستورانهای مورد علاقه کلگری مانند Eighty-Eight Brewing Company، River Cafe، Primary Colors و Bonterra، چیزی برای همه وجود دارد. غذاخوری ها ممکن است بخواهند یک سفر جاده ای داشته باشند و منوها را در مکان هایی مانند تعمیرگاه Fu's Repair یا Belgravia Hub در ادمونتون، Board 'n' Barrel در رودخانه صلح، Sauvage در Canmore یا Rosewood Bistro در Medicine Hat انتخاب کنند. برای اطلاعات بیشتر، به albertaontheplate.com مراجعه کنید
همچنین، برای نوع متفاوتی از تجربه چند رستوران، آلبرتا فود تورز به تازگی اعلام کرد که با یک برنامه جدید به نام Iconic Eats of Calgary که مهمانان را به چندین ایستگاه در مرکز شهر می برد، به تورهای راهنما در خیابان های کلگری بازخواهد گشت. از غذاهای خاص کلگری این تور از هتل پالیزر شروع میشود و در خیابان استفان ادامه مییابد و به مهمانان دو غذای شیرین و دو غذای خوش طعم ارائه میدهد تا در طول بسته دو و نیم ساعته لذت ببرند. این تورها در روزهای شنبه از 7 سپتامبر برگزار می شود. برای اطلاعات بیشتر به albertafoodtours.ca مراجعه کنید.
می توانید با Elizabeth Chorney-Booth در [email protected] تماس بگیرید. او را در اینستاگرام به آدرس @elizabooth دنبال کنید یا در خبرنامه او در hungrycalgary.substack.com مشترک شوید.
محتوای مقاله