با نزدیک شدن به Stampede، مشاغل کلگری با بحران آب روبرو هستند


“واکنش اولیه بخش هتلداری، به عنوان بخشی از بخش تجاری، این بود که اجازه دهید آنچه را که اکنون می توانیم انجام دهیم تا همه چیز را اصلاح و اصلاح کنیم. . . بنابراین ما برای ازدحام آماده هستیم

جدیدترین ها را از کریس وارکو، کلگری هرالد مستقیماً به صندوق ورودی خود دریافت کنید

محتوای مقاله

شرکت‌های کلگری از این خبر متعجب و نگران هستند که مشکلات آب این شهر احتمالاً برای سه تا پنج هفته دیگر ادامه خواهد داشت و ممکن است تا ماه جولای ادامه داشته باشد تا در نهایت مشکلات برطرف شود.

از صاحبان هتل‌ها و ساختمان‌های تجاری گرفته تا کارخانه‌های آبجوسازی محلی، اپراتورهای تجاری در تلاش هستند تا بفهمند وضعیت اضطراری آب برای فصل تابستان، ازدحام کلگری و سایر رویدادهای کلیدی برنامه‌ریزی شده برای روزهای آینده چه معنایی دارد.

تبلیغات 2

محتوای مقاله

برای کارخانه آبجوسازی بیگ راک، که از زمان شکسته شدن خط اصلی آب شهر در اوایل ماه جاری، مصرف آب خود را تا حدود 500000 لیتر کاهش داده است، این احتمالاً به معنای ادامه به تعویق افتادن تولید آبجو است.

این معمولاً دوره ای است که شرکت مستقر در کلگری موجودی خود را برای فصل گرمتر هوا و فصل حیاط ایجاد می کند، زمانی که تقاضا برای فوم افزایش می یابد. اعلام جمعه شب شهر مبنی بر تمدید برای رفع مشکل می تواند برنامه های تولید آن را تغییر دهد.

«ما تقریباً دچار حمله قلبی شدیم. ما راهی برای مدیریت در وضعیت فعلی پیدا کرده‌ایم که همیشه فکر می‌کنیم، “خوب، باید کمربندهایمان را برای دو هفته سفت کنیم.” برد گدارد، معاون توسعه تجارت بیگ راک گفت.

همه منتظر بودند که بگویند، “باید پنج روز دیگر، سه روز دیگر کمربندم را ببندم.”

برد گدارد
برد گدارد، معاون توسعه تجارت بیگ راک. با احترام بیگ راک

صبح روز شنبه، شهر وضعیت اضطراری محلی اعلام کرد زیرا با چالش جایگزینی بخش اصلی آب که در 5 ژوئن ترکید و بر منابع به کلگری تأثیر گذاشت، دست و پنجه نرم کرد. مقامات شهر ابتدا انتظار داشتند که ظرف حدود یک هفته تعمیر شود.

محتوای مقاله

تبلیغات 3

محتوای مقاله

اما اکنون شهر باید با پنج نقطه داغ دیگر در همان آبراه مقابله کند و برنامه تعمیرات را سه تا پنج هفته پیش‌بینی می‌کند، به طور بالقوه یا حتی فراتر از ازدحام کلگری.

دبورا یدلین، مدیر عامل اتاق بازرگانی کلگری، روز شنبه گفت که گروه تجاری از اینکه شهر وارد وضعیت اضطراری و تحت برنامه بازنگری شده شده است، “متعجب و بسیار نگران است”.

گدارد گفت که شهر در اوایل این ماه از بیگ راک خواسته بود که داوطلبانه مصرف آب خود را تا 25 درصد کاهش دهد. از این حد فراتر رفت و مصرف را حدود 40 درصد محدود کرد.

این شرکت با کاهش تعداد دم‌آوری‌هایی که در روز تولید می‌کند، در مصرف آب صرفه‌جویی کرده است. هر دسته حدود 20000 لیتر آب مصرف می کند.

او خاطرنشان کرد که کاهش تولید پیامدهایی بر سطح تولید تابستانی دارد، زیرا لاگرها از دم کردن تا بسته بندی چهار هفته طول می کشند.

آبجوی که در حال حاضر دم می کنیم برای روز کانادا، ازدحام، فصل اوج نوشیدن آبجو است که ماه جولای در کانادا است. گودارد گفت و با محدود کردن دم کردن امروز، هرچه این مدت طولانی‌تر باشد، نمی‌توانیم تقاضای آبجو را برآورده کنیم.

“فقط آبجو داریم تمام می شود.”

تبلیغات 4

محتوای مقاله

توسط ویراستاران توصیه شده است

چند هفته آینده ممکن است برای بسیاری از شرکت‌هایی که آب زیادی مصرف می‌کنند و به دنبال راه‌های دیگری برای صرفه‌جویی هستند، پرتنش باشد.

مشاغل شهری حدود 35 درصد از کل آب مصرفی در کلگری را مصرف می کنند، در حالی که ساکنان از 65 درصد استفاده می کنند.

با توجه به برنامه نوسازی که انتظار می رود تا ماه ژوئیه به طول بینجامد، شهر از همه ساکنان کلگاری می خواهد که هنگام استفاده از آنها هوشیار باشند.

او همچنین از کسب و کارها خواست که به عنوان مثال، مردم را به کار کردن از خانه به جای آمدن به دفتر تشویق کنند.

نانسی مکی، مدیر آب شهری به خبرنگاران گفت: «با کار از خانه، کارمندان شما ممکن است از دوش گرفتن صرفنظر کنند، لباس‌هایی را که دیروز پوشیده بودند بپوشند و حتی از شستن موهای خود یا اصلاح خودداری کنند.»

این شهر در حال حاضر با 7000 کسب و کار تماس گرفته است تا اقداماتی را برای صرفه جویی در مصرف آب انجام دهد، از جمله مواردی که در صنایعی مانند شرکت های نوشیدنی و بطری سازی، شرکت های خشکشویی صنعتی، تقطیر و کارواش هستند.

تبلیغات 5

محتوای مقاله

برای مثال، او از نمایندگی‌های خودرو، گاراژها و کارواش‌ها می‌خواهد از آب برای تمیز کردن وسایل نقلیه استفاده نکنند.

برای هتل‌های محلی، این اطلاعیه زمانی منتشر می‌شود که آنها برای هجوم سالانه بازدیدکنندگان برای Stampede، که از 5 ژوئیه آغاز می‌شود، آماده می‌شوند.

بزرگترین جاذبه گردشگری شهر در حال حاضر شاهد رزرو هتل های قوی است. سول ضیا، مدیر اجرایی انجمن هتل های کلگری، گفت که اپراتورها امیدوارند بزرگترین نمایشگاه تجاری در فضای باز امسال روی زمین درآمد بی سابقه ای برای صنعت ایجاد کند.

ضیاء خاطرنشان کرد: هتل ها به دلیل مشکلات آب هیچ گونه کنسلی نداشته اند.

سل ضیا
عکس فایل سائول ضیا، مدیر اجرایی اتحادیه هتل های کلگری. جیم ولز / پست رسانه

بسیاری از اپراتورها در کلگری قبلاً اقدامات داوطلبانه ای را برای محدود کردن مصرف آب انجام داده اند. برخی از جکوزی ها و استخرها بسته بودند و تنها در صورت درخواست مهمانان ملحفه و حوله را تعویض می کردند.

“واکنش اولیه بخش هتلداری، به عنوان بخشی از بخش تجاری، این بود که اجازه دهید آنچه را که اکنون می توانیم انجام دهیم تا همه چیز را اصلاح و اصلاح کنیم. . . بنابراین ما برای ازدحام آماده هستیم.» ضیا روز شنبه گفت.

“آنچه مرا نگران می کند هرگونه پیامد یا تاکتیکی است که به نظر می رسد شهر برای تجارت باز نیست، ما برای ازدحام آماده نخواهیم بود – ما خواهیم بود.”

تبلیغات 6

محتوای مقاله

یدلین موافقت کرد و گفت که شهر باید راه‌حل‌های خلاقانه‌ای بیابد تا از هرگونه “خطر شهرت” اجتناب کند و اطمینان حاصل کند که بخش مهمان‌نوازی و گردشگری توسط این بحران مختل نمی‌شود.

اتاق اشاره می کند که Stampede 540 میلیون دلار در فعالیت اقتصادی ایجاد می کند.

او گفت: «ما باید راه حلی پیدا کنیم تا خطری برای اقتصاد بازدیدکنندگان ما وجود نداشته باشد. “این بزرگ به نظر می رسد.”

مالکان و بهره برداران ساختمان ها نیز به دنبال اقداماتی برای کاهش مصرف آب هستند.

برخی سیستم های کنترل دمای مبتنی بر آب را راه اندازی می کنند.

لوید سوچت، مدیر اجرایی BOMA Calgary که نماینده مالکان ساختمان های تجاری است، گفت که اپراتورهای ساختمان دوش ها را بسته اند، شیوه های تمیز کردن مرطوب را تنظیم کرده و گیاهان را کمتر در فضاها و آپارتمان ها آبیاری می کنند.

سوچه گفت: «مانند همه ساکنان کلگاری، ما امیدوار بودیم چهار تا شش روز بگذرد و به حالت عادی برگردیم.

اما ما همان جایی هستیم که هستیم.

کریس وارکو ستون نویس کلگری هرالد است.

[email protected]

مطمئن شوید که یک دقیقه از پوشش مورد اعتماد Postmedia درباره بحران آب کلگری را از دست ندهید. برای دسترسی به مقالات و نظرات بیشتر اینجا را کلیک کنید (رایگان) ثبت نام کنید.

محتوای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید