ونسا جی سانچز | اخبار سلامت KFF (TNS)
یک مطالعه جدید نشان می دهد که برای زنان اسپانیایی تبار باردار، انتخاب غذا می تواند خطر ابتلا به پره اکلامپسی، نوع خطرناک فشار خون بالا را کاهش دهد و رژیم غذایی مبتنی بر ترجیحات غذایی فرهنگی به جای دستورالعمل های دولت ایالات متحده، به احتمال زیاد به پیشگیری از این بیماری کمک می کند.
محققان دانشکده پزشکی USC Keck دریافتند که ترکیبی از چربیهای جامد، غلات تصفیهشده و پنیر با نرخ بالاتری از پرهاکلامپسی در میان گروهی از لاتینهای کم درآمد در لسآنجلس مرتبط است. در مقابل، زنانی که سبزیجات، میوهها و غذاهای تهیه شده با روغنهای سالم مصرف میکردند کمتر در معرض ابتلا به این بیماری بودند.
ترکیبی از سبزیجات، میوهها و روغنهای سالم مانند روغن زیتون نسبت به شاخص تغذیه سالم در سال 2015، که فهرستی از توصیههای غذایی تهیهشده توسط USDA و وزارت بهداشت و خدمات انسانی است، ارتباط قویتری با میزان کمتر پرهاکلامپسی نشان داد.
لوئیس مالدونادو، محقق ارشد و دانشجوی فارغ التحصیل در بخش جمعیت و بهداشت عمومی در USC Keck، گفت: این مطالعه که در شماره فوریه مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد، اطلاعات مهمی در مورد اینکه کدام ترکیبات غذایی بر زنان باردار اسپانیایی تبار تأثیر می گذارد، ارائه کرد. او گفت که توصیه های غذایی برای زنان اسپانیایی تبار باردار باید شامل غذاهای بیشتری از فرهنگ آنها باشد.
مالدونادو گفت: «بسیاری از مطالعاتی که در بین زنان باردار به طور کلی انجام شده است، عمدتاً سفیدپوست بوده اند و رژیم غذایی بسیار با فرهنگ مرتبط است. “فرهنگ شما می تواند به رژیم غذایی شما کمک کند زیرا می دانید غذاهای مورد علاقه شما چیست.”
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری تخمین می زند که پره اکلامپسی در حدود 5 درصد از بارداری ها در ایالات متحده رخ می دهد و یکی از علل اصلی عوارض مادری است. معمولاً در سه ماهه سوم بارداری رخ می دهد و با چاقی، فشار خون بالا و بیماری مزمن کلیوی و سایر بیماری ها همراه است.
هیچ راهی برای درمان یا پیش بینی پره اکلامپسی وجود ندارد. این بیماری می تواند به قلب و کبد آسیب برساند و منجر به عوارض دیگری هم برای مادر و هم برای نوزاد شود، از جمله زایمان زودرس و حتی مرگ.
طی دو دهه گذشته، بروز پره اکلامپسی در کشور افزایش یافته است. بر اساس آخرین داده های موجود، کالیفرنیا بین سال های 2016 تا 2022 شاهد افزایش 83 درصدی در پره اکلامپسی و افزایش 78 درصدی فشار خون بود که بالاترین میزان در میان سیاه پوستان و ساکنان جزایر اقیانوس آرام بود.
مالدونادو گفت 12 درصد از 451 زن لاتین مورد مطالعه به پره اکلامپسی مبتلا شدند که تقریباً دو برابر میانگین ملی است. بیش از نیمی از شرکت کنندگان که به طور متوسط 28 سال سن داشتند، خطرات قبل از بارداری مانند دیابت و شاخص توده بدنی بالا داشتند.
مالدونادو و تیمش از داده های مرکز عوامل استرس زای محیطی و اجتماعی مادر و رشد، یک گروه تحقیقاتی USC که اثرات استرس های محیطی و اجتماعی را بر سلامت مادران و فرزندانشان مطالعه می کند، استفاده کردند.
این افراد که عمدتاً زنان لاتین لاتین کم درآمد در لس آنجلس بودند، دو پرسشنامه در مورد رژیم غذایی خود در سه ماهه سوم بارداری تکمیل کردند. محققان دو الگوی غذایی قابل توجه را شناسایی کردند: یکی که در آن بیشترین غذاهای مصرفی سبزیجات، روغن، میوه، غلات کامل و ماست بود. و دوم، که در آن رژیم غذایی زنان بیشتر شامل چربی های جامد، غلات تصفیه شده، پنیر، قندهای افزوده شده و گوشت های فرآوری شده بود.
زنانی که از اولین رژیم غذایی پیروی کردند، نسبت به کسانی که رژیم دوم را دنبال کردند، میزان پره اکلامپسی کمتری داشتند.
وقتی مالدونادو و تیمش ارتباط بین پره اکلامپسی کم و شاخص تغذیه سالم در سال 2015 را آزمایش کردند، دریافتند که از نظر آماری معنی دار نیست، به جز برای زنانی که قبل از بارداری اضافه وزن داشتند.
شاخص تغذیه سالم شامل ترکیبی از مواد مغذی و مواد غذایی مانند محصولات لبنی و اسیدهای چرب است. مالدونادو گفت که تحقیقات بیشتری برای تعیین مشخصات دقیق میوهها، سبزیجات و روغنهایی که ممکن است برای زنان لاتین تبار مفید باشد، مورد نیاز است.
A. Susana Ramirez، استادیار ارتباطات سلامت در دانشگاه کالیفرنیا، مرسد، گفت: وقتی صحبت از رژیم غذایی می شود، پیام ها و توصیه های صحیح برای کمک به لاتین های باردار در تصمیم گیری آگاهانه بسیار مهم است.
رامیرز تحقیقاتی در مورد اینکه چرا پیامهای تغذیه سالم، در عین حال خوب، در جوامع اسپانیایی موفقیت آمیز نبوده است، انجام داده است. او متوجه شد که این پیامها باعث شد برخی از لاتینتبارها باور کنند که غذای مکزیکی بدتر از غذای آمریکایی است.
رامیرز گفت ما باید به فکر ترویج رژیم های غذایی مناسب برای یک جمعیت خاص باشیم. رامیرز میگوید: «اکنون میدانیم که رژیم غذایی برای سلامتی بسیار مهم است و بنابراین تا حدی که هر گونه مشاوره تغذیه از نظر فرهنگی مناسب باشد، سلامت کلی را بهبود میبخشد.
این مقاله توسط KFF Health News تهیه شده است که نشریه California Healthline، سرویس تحریریه مستقل بنیاد بهداشت کالیفرنیا را منتشر می کند.
(KFF Health News یک اتاق خبر ملی است که روزنامه نگاری عمیقی را در مورد مسائل بهداشتی تولید می کند و یکی از برنامه های عملیاتی اصلی KFF، منبع مستقل تحقیقات سیاست سلامت، نظرسنجی و روزنامه نگاری است.)
©2024 KFF Health News. توزیع شده توسط Tribune Content Agency، LLC.