دستور العملی که شما را هوس توفو می کند – بوستون هرالد



بت دولی | (TNS) استار تریبون

توفو یک ماده بسیار متنوع است. در تابه سرخ شده، کبابی، درهم ریخته و هم زده شده و به صورت سس و سس عالی است. اما زمانی که در تابه سرخ شده تا طلایی و ترد شود بیشتر دوست دارم. برای این کار به توفوی بسیار خوبی نیاز دارید و هر چه تازه تر باشد بهتر است.

توفو ساخته شده در مینه سوتا طعم بهتری نسبت به توفوی کالیفرنیا دارد. MinnTofu که در تعاونی‌های محلی یافت می‌شود، از دانه‌های سویای غیر GMO استفاده می‌کند که در مزرعه‌ای خانوادگی در سنت پیتر رشد می‌کند، در پارک اسپرینگ لیک پردازش شده و بلافاصله ارسال می‌شود.

سویای محلی ما رنگ روشن تر، طعم ملایم تر و حجیم تر از سویای تجاری است. MinnTofu در سال 2018 توسط ایان اسمال تاسیس شد که بر روشی چینی برای پردازش توفو متکی است که بیشتر از فرآیند ژاپنی مورد استفاده شرکت های بزرگتر طول می کشد. اسمال گفت: “من می دانم که توفو چه طعمی دارد.” من در چین بزرگ شدم و به یاد دارم که با مادربزرگم توفوی تازه خریدم. باید سبک، نرم و خاکی باشد.”

توفوی تازه مانند گل های شاخه بریده ظریف است و باید با آن رفتار کرد. آن را از ظرف خارج کرده، آبکشی کرده و با آب تمیز به اندازه ای که روی آن را بپوشاند، در ظرف برگردانید. آن را در یخچال نگهداری کنید و ظرف یک هفته استفاده کنید. شما می توانید از توفوی تازه به جای هم در اکثر دستور العمل ها استفاده کنید، با پیروی از این قانون کلی که توفوی نرم برای شیک و کرامبل بهترین است، توفوی سفت برای سرخ کردنی ها، و توفوی بسیار سفت وقتی سرخ می شود تا زمانی که ترد و آب شود، فوق العاده است.

توفوی تازه حاوی مقدار زیادی آب است و بهتر است قبل از پختن آن را فشرده کنید. برای توفو ترد، کافی است قبل از پخت در فر داغ، آن را با کمی نشاسته ذرت بپاشید. نتیجه یک شام یک تابه در چند دقیقه است و هیچ کس نخواهد پرسید: “گوشت کجاست؟”

توفو سرخ شده با سبزی تیره و وینگرت بادام زمینی تند

خدمت 4.

توفو سرخ شده از فر مانند انگشتانتان طلایی و ترد می شود. راز؟ پاشیدن نشاسته ذرت چاشنی شده و یک تابه بسیار داغ. در اینجا، توفوی ترد را روی اسفناج سبز تیره می‌ریزند، سپس با یک وینگرت بادام‌زمینی تند می‌ریزند و با بادام‌زمینی بو داده تزئین می‌کنند. می توانید وینگرت را یک یا دو روز قبل درست کنید و باقیمانده آن را در یک شیشه سرپوشیده در یخچال تا 2 هفته نگهداری کنید.

برای توفو:

  • 2 (14 اونس) pkg. توفوی بسیار سفت، آبکش شده
  • روغن سبزیجات
  • 2/3 c. نشاسته ذرت
  • نمک درشت
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • حدود 5 تا 6 فنجان اسفناج تازه یا هر برگ سبز تیره
  • 1/4 c. بادام زمینی بو داده، درشت خرد شده

برای وینیگرت:

  • 1/2 c. کره بادام زمینی صاف
  • 1/4 c. من یک درخت بید هستم
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • از 2 تا 3 قاشق غذاخوری. سرکه شراب برنج به مزه
  • 1 قاشق غذاخوری. در صورت تمایل روغن کنجد تیره
  • 2 قاشق چایخوری سس تند، به مزه
  • 1 حبه سیر، خرد شده

جهت ها

برای توفو: فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

توفو را به صورت ضربدری به برش های 1/2 اینچی برش دهید و با دستمال کاغذی خشک کنید. توفو را روی یک بشقاب بزرگ، تابه یا تخته برش قرار دهید، تخته برش دیگری را روی توفو قرار دهید و آن را با یک قابلمه سنگین وزن کنید، اجازه دهید حدود 15 دقیقه بماند تا آب اضافی آن گرفته شود.

3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن را در یک کاسه صاف بریزید. نشاسته ذرت را در ظرف دیگری بریزید و با کمی نمک و فلفل درشت مزه دار کنید و هم بزنید.

هر تکه توفو را در روغن و سپس در نشاسته ذرت آغشته کنید تا همه طرف ها کمی آغشته شوند. توفو روکش شده را روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید و آنقدر ادامه دهید تا تمام قطعات توفو پوشش داده شوند.

توفو را به مدت 35 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شود و تا نیمه برگردید.

سبزی ها را در یک کاسه بزرگ بچینید.

برای وینیگرت: کره بادام زمینی، سس سویا، عسل، سرکه، روغن کنجد، سس تند و سیر را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نبض بزنید تا مخلوط سبک و یکدست شود. اگر خیلی غلیظ به نظر می رسد، هر بار 1 قاشق غذاخوری کمی آب سرد اضافه کنید.

برای تکمیل سالاد: توفو داغ را روی اسفناج بمالید، با وینگرت بریزید و با بادام زمینی تزئین کنید. وینگرت اضافی را در کنار آن قرار دهید.

____

بت دولی نویسنده آشپزخانه چند ساله است. او را در آدرس پیدا کنید bethdooleyskitchen.com.

©2024 StarTribune. از startribune.com دیدن کنید. توزیع شده توسط Tribune Content Agency، LLC.

دیدگاهتان را بنویسید