با تاکو مرغ تینگو خوشمزه به جمعیت غذا بدهید



من عاشق تاکو هستم وقتی برای جمعی آشپزی می‌کنم، زیرا معمولاً چیدن آن‌ها بسیار راحت‌تر از یک وعده غذای چند وعده‌ای است و می‌توان آن‌ها را به راحتی بر اساس رویه‌ها سفارشی کرد.

هر پروتئینی که با تینگو درست می‌شود، سس تند که با گوجه‌فرنگی برشته شده، فلفل چیلی و ادویه‌ها درست می‌شود، همیشه در صدر فهرست من قرار دارد، زیرا بسیار خوش طعم است و می‌توان آن را خیلی سریع درست کرد – اگر وقتتان کم است خوش شانس باشید. آشپزخانه شلوغ پر از مردم گرسنه

من دقیقاً در آخر هفته اخیر که چهار فرزند از پنج فرزندم (به علاوه دو عروس و دو نوه) برای آخر هفته به آنجا آمدند، همینطور بودم. بیرون بردن همه برای ناهار یک دست و پای ضرب المثل و همچنین صبر و حوصله لازم برای ناهار خوردن با کودکان نوپای فعال هزینه دارد. و سفارش پیتزا خیلی … قابل پیش بینی به نظر می رسید.

اما تاکو؟ بچه ها مخصوصاً غذاهای دستی ترد را دوست دارند و بزرگترها از غذاهایی که من روی میز آشپزخانه گذاشتم قدردانی کردند.

احتمالاً به تعداد آشپزهای خانگی دستور تهیه تینگوی مرغ وجود دارد، اما برخی از مواد تشکیل دهنده آشپزی ضروری هستند: گوجه فرنگی، پیاز و سیر، فلفل چیپوتل در ادوبو، و پونه کوهی مکزیکی، که کمی گلدارتر از انواع ایتالیایی استفاده شده در این غذا است. سس برای پاستا.
من هم دوست دارم مقداری زیره به سس اضافه کنم. نویسنده مکزیکی کتاب آشپزی، ریک بیلس، که من دستور پخت او را در طول سال ها اقتباس کرده ام، برای طعم بیشتر، یک یا دو قطره سرکه را توصیه می کند.

این دستور غذا برای جمعیت دو برابر می شود، اما برای مجالس کوچکتر می توان آن را به راحتی نصف کرد. در صورت تمایل می‌توانید ران‌های مرغ را کامل بپزید و درست قبل از سرو با دو چنگال در تابه خرد کنید یا می‌توانید با برش‌های نازک یا تکه‌های لقمه‌ای شروع کنید. همه چیز بستگی به این دارد که شما تاکوهایتان را چقدر حجیم دوست دارید.

به همین ترتیب، اگر غذای ملایم تری را ترجیح می دهید، مقدار سس چیپوتل و ادوبو را که اضافه می کنید کاهش دهید.

با یک پنیر شور و خرد شده مانند فرسکو یا فتا و مقدار زیادی گشنیز خرد شده سرو کنید.

ایناهاش

تاکوی مرغ تینگا

عناصر

روغن نباتی یا زیتون برای پوشش تابه

1 پیاز سفید بزرگ، خرد شده به ضخامت کمتر از 1/2 اینچ

2 پوند ران مرغ بدون پوست و استخوان

5 حبه سیر، پوست کنده و ریز خرد شده

2 (15 اونس) قوطی گوجه فرنگی برشته شده

1 (7 اونس) قوطی سس ادوبو یا به مزه

2 قاشق چایخوری پونه کوهی مکزیکی

2 قاشق چایخوری زیره

اگر فکر می کنید ظرف به آن نیاز دارد کمی سرکه اضافی

1 آووکادوی رسیده، ورقه شده

1 فنجان فرسکو مکزیکی یا پنیر تازه دیگر، مانند پنیر کشاورز، فتا ملایم یا پنیر بز تازه

یک مشت برگ گشنیز را برای تزئین بگذارید

پیاز قرمز خرد شده، برای تزئین

24 پوسته تاکو سخت گرم شده یا تورتیلاهای آردی نرم به اندازه تاکو

مقاصد

مرغ را آماده کنید. یک تابه بسیار بزرگ (12 اینچی) را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و کف آن را با روغن بپوشانید. وقتی تابه داغ شد پیاز را اضافه کنید.

حدود 4 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند، سپس مرغ را در یک لایه کف تابه قرار دهید. بپزید تا خوب قهوه ای شود، حدود 5-6 دقیقه. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر یا بیشتر تفت دهید.

در مخلوط کن یا غذاساز، گوجه فرنگی ها و آب آن ها را با هم مخلوط کنید تا به پوره ای درشت تبدیل شود.

فلفل های چیپوتل را از سس خارج کرده و به قطعات کوچک برش دهید – با 3 یا 4 عدد شروع کنید، همیشه می توانید بیشتر اضافه کنید.

پوره را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده، نیمی از سس ادوبوی قوطی، پونه کوهی و زیره را به مرغ سرخ شده اضافه کنید. حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ نرم شود و مخلوط غلیظ شود، حدود 4 دقیقه.

بچشید و اگر به اندازه کافی داغ نیست، کمی سس آدوبو یا فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید. اگر می‌خواهید تندتر باشد، آن را با ۲ قاشق چای‌خوری نمک و چند قطره سرکه سفید یا قرمز مزه دار کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

پس از آماده شدن برای سرو، مقداری از مرغ را داخل یک پوسته تاکوی سفت گرم شده یا روی تورتیلاهای نرم گرم شده قرار دهید. آووکادوی ورقه شده را روی آن قرار دهید، با پنیر تازه، پیاز خرد شده و برگ گشنیز بپاشید.
خدمت 8.

– گرچن مک کی، پست روزنامه

سرویس خبری «تریبون».

دیدگاهتان را بنویسید