از یک تکه پای کره بادام زمینی سرخ شده لذت ببرید



آشپزهایی که به دنبال اضافه کردن یک پای جدید به مجموعه دستور العمل های خود هستند، نیازی به این دستور پخت پای کره بادام زمینی از کره، آرد، شکر، شادی (منبع) توسط دانیل کورتز ندارند.

در اینجا واقع شده است

کیک کره بادام زمینی

عناصر

1 جعبه (3.4 اونس) پودینگ وانیلی فوری

2 فنجان خامه غلیظ

1 لیوان شیر

1 فنجان کره بادام زمینی ترد (در صورت تمایل از نرم استفاده کنید)

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1 پیمانه نمک

10 تا 12 بیسکوف ¨ کلوچه، کراکر گراهام یا کوکی های کره بادام زمینی ترد

4 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده

1 1/2 فنجان خامه فرم گرفته

شکر قنادی 3 قاشق غذاخوری

مقاصد

مخلوط پودینگ را با خامه و شیر در یک کاسه بزرگ بزنید سپس کره بادام زمینی، وانیل و نمک را اضافه کنید. حدود 2-3 دقیقه تا زمانی که سبک و غلیظ شود به هم زدن ادامه دهید. کوکی ها را در یک کاسه یا کیسه زیپلاک خرد کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید. داخل قالب پای فشار دهید، سپس با قاشق فیل را داخل تابه بریزید.

خامه غلیظ را در کاسه کار همزن ایستاده خود با همزن دستی یا با دست در ظرف همزن با شکر قنادی ها بزنید. روی آن را با خامه فرم گرفته پر کنید. حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید، اما ترجیحا یک شب. سرو کنید و لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید